Bemutatkozás

Az OTTHON LELKE nem más, mint amikor a jól megválasztott barkácstermékekkel és minőségi építőanyagokkal a négy fal közötti teret otthonunkká varázsoljuk. Ehhez az egyik első lépés a megfelelő építőanyagok kiválasztása és beszerzése.

Életvitelünket úgy tehetjük komfortossá, és egyénre szabottá, hogy egy jó partnernél vásárolunk.

Mivel a hatékonyság és praktikusság egyre inkább alapvető elvárás bármilyen tevékenységet illetően, ezért az újHÁZ Bodrogi áruházaiban és webshopjában olyan barkácstermékeket és építőanyagokat forgalmazunk, amelyek folyamatosan megújuló kínálatukkal ennek az elvárásnak megfelelnek.

Az építőanyag kereskedéseink által forgalmazott termékeket saját kivitelezőink is használják, így naprakész információkkal rendelkezünk az anyagok felhasználását, minőségét illetően és ezáltal megfelelően tudjuk tájékoztatni vásárlóinkat is.

Az idén 30 éves Bodrogi Bau Kft az elmúlt években lépésről lépésre az egyik vezető cégcsoporttá nőtte ki magát az alföldi régióban.

Építőipari tervezés és kivitelezés mellett 8 építőanyag és barkácsáruházat működtetünk, valamint ingatlan-beruházási, -forgalmazási, -eladási, -kezelési tevékenységgel és építőipari gyártással foglalkozunk.

Tulajdonosként EPS hőszigetelő anyag gyárat, alumínium nyílászárókat, acél szerkezeteket és asztalosipari termékeket gyártó üzemet működtetünk, valamint a vállalkozásunk tagja és résztulajdonosa az újHÁZ Centrum országos építőanyag beszerző és értékesítő hálózatnak.

 

Search engine powered by ElasticSuite