Cikkek

Üdvözöljük az újHÁZ Centrum Bodrogi Építés és Barkácsáruház blogjában. Kövesse hétről hétre megújuló tartalmainkat, melyekben naprakész híreket osztunk meg barkács-és építőanyag témában. Legyen szó felújításról vagy otthoni tippekről, itt mindent megtalál.

Szigetelés kisokos.

Szigetelés kisokos: minden, amit a szigetelésről tudni érdemes

Egy ház szigetelésének precíz, korszerű és időtálló megvalósításával eredményesen csökkenthetők a rezsi költségek, javítható a bent tartózkodók komfortérzete, miközben az épület értéke is megnövelhető. Akár új házat építve, akár egy meglévő épületet korszerűsítésének céljából is gondolkodhatunk a hő-, a hang- vagy a vízszigetelés kivitelezésében. Ennek köszönhetően ugyanis redukálható a hőveszteség, kevésbé kell terhelni a fűtési rendszert, jobban érvényesülhet a fűtési energia, csökkenthető a zajszint, egyúttal kitolható az épület várható élettartama.

Tovább

FALAT FESTENE? MILYEN KELLÉKEKET ÉRDEMES BESZEREZNI?

Az egyre szélesedő termékkínálat miatt könnyen el lehet veszni a festőszerszámok és különféle kiegészítők erdejében. Ha szeretne Ön is tisztán látni ebben a témakörben, olvassa el cikkünket, lépésről lépésre végig vezetjük a megfelelő szerszámok kiválasztásánál! 

Tovább
otthonfelujitasi program 2021

OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAM 2021

2021-ben elindul az állam Otthonfelújítási programja melynek keretén belül legfeljebb 3 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutnak azok a családok, akik a meglévő ingatlanjukat újítják fel. A támogatásból a költségek 50 százaléka fedezhető. Cikkünkben ehhez a támogatáshoz nyújtunk segítséget, és információkat.

Tovább

6 Elem