Cikkek

Kövesse hétről hétre megújuló tartalmainkat, naprakész híreinket barkács-és építőanyag témában. Legyen szó felújításról vagy otthoni tippekről, itt mindent megtalál.

Miért nagyon hasznos egy jó, vágásbiztos bakancs?

A munkavédelmi bakancsok vagy más kialakítású cipők egytől egyig speciális kialakítással készültek, s mint ilyenek, egészen más jellemzőkkel bírnak az egyébként nem rossz minőségű, ám hétköznapra tervezett cipőkhöz képest. Nem mindegy természetesen, hogy mikor melyiket választjuk, hiszen mindegyik az adott feladatvégzés során gyakran előforduló veszélyes helyzetekre lett kifejlesztve.

Tovább

Az oltott mész az egyik leggyakrabban használt építési alapanyag

A mészhidrátnak is nevezett kalcium-hidroxid olyan jellegzetes tulajdonságokkal rendelkezik, mint az, hogy megköti a levegőben található szén-dioxidot, ez kell ugyanis a megszilárdulásához. Ez adott esetben akár hátrány is lehet, ha erősen szennyezett a levegő, mert ilyenkor a káros anyagok miatt megváltozik a kémiai folyamat, s így gyorsan oldható sót kapunk.

Tovább

A burkolatváltó profil jelentősége

Amikor lerakásra kerül a laminált padló, a szőnyeg vagy akár a hidegburkolat, gondoljunk mindig arra, hogy a szegélyek kialakításával esztétikusan és hosszú időn keresztül is strapabíróan tudjuk kialakítani azokat a területeket, ahol a falak és a padlókat burkoló anyagok találkoznak.

Tovább

Miért jó döntés egy akkus csavarozó?

A legfontosabb kérdés, hogy milyen feladatokhoz keresünk eszközt. Ez a szerszámoknál amúgy is jó kiindulási alap, amikor választani kell a különböző teljesítményű készülékek közül, és ebben az esetben is megéri ezt alkalmazni.

Tovább

Mire jó a párazáró fólia?

Kedvező árú, könnyen, egyszerűen telepíthető alapanyag, amely tehát több szempontból is kedvező hatást gyakorol az ingatlanra nézve, s akkor még nem beszéltünk arról, hogy így a pénztárcánkban is több marad.

Tovább

1-10 termék. Összesen: 95

Search engine powered by ElasticSuite