Cikkek

Üdvözöljük az újHÁZ Centrum Bodrogi Építés és Barkácsáruház blogjában. Kövesse hétről hétre megújuló tartalmainkat, melyekben naprakész híreket osztunk meg barkács-és építőanyag témában. Legyen szó felújításról vagy otthoni tippekről, itt mindent megtalál.

Áruház vezető - Békéscsaba

Gyere hozzánk dolgozni békéscsabai áruházunkba! Bodrogi Cégcsoport kereskedelmi csapata több, mint 140 fő kivételesen tehetséges munkavállalóból áll, akik motiváltak és elkötelezettek. Mindennapjainkat a szenvedély vezérli – ez a szenvedély késztet minket arra, hogy új kihívásokat keressünk, és arra törekedjünk, hogy a régió legjobb építőanyag és barkácsáruház láncává váljunk.

Tovább

Értékesítő - Budapest

Gyere hozzánk dolgozni budapesti áruházunkba! Bodrogi Cégcsoport kereskedelmi csapata több, mint 140 fő kivételesen tehetséges munkavállalóból áll, akik motiváltak és elkötelezettek. Mindennapjainkat a szenvedély vezérli – ez a szenvedély késztet minket arra, hogy új kihívásokat keressünk, és arra törekedjünk, hogy a régió legjobb építőanyag és barkácsáruház láncává váljunk.

Tovább

Projekt értékesítő - Budapest

Gyere hozzánk dolgozni budapest áruházunkba! Bodrogi Cégcsoport kereskedelmi csapata több, mint 140 fő kivételesen tehetséges munkavállalóból áll, akik motiváltak és elkötelezettek. Mindennapjainkat a szenvedély vezérli – ez a szenvedély késztet minket arra, hogy új kihívásokat keressünk, és arra törekedjünk, hogy a régió legjobb építőanyag és barkácsáruház láncává váljunk.

Tovább

Metabo Full Service Szolgáltatások Feltételei

Minden, az akció időtartalma alatt megvásárolt sds plus és max fúrókalapács mellé! FULL SERVICE garanciát adunk ajándékba!A jelen 36 hónapos Full Service szolgáltatás a Metabo Full Service regisztrációval rendelkező termékeknél a felmerülő költségek teljeskörű áttekinthetőségét kínálja, beleértve az akkuegységet és a töltőt érintő javítási és karbantartási munkákat is.

Tovább

1-10 termék. Összesen: 27

Page
Search engine powered by ElasticSuite