BODROGI FERENC VEHETI ÁT AZ ÉV VÁLLALKOZÓJA DÍJAT 2021-BEN

Bodrogi Ferenc, cégünk a Bodrogi Bau Kft. tulajdonosa veheti át az idei „Az Év Vállalkozója Csongrád-Csanád Megyében” díjat.

Az idén 30 éves Bodrogi Bau Kft az elmúlt években lépésről lépésre az egyik vezető cégcsoporttá nőtte ki magát az alföldi régióban. Építőipari tervezés és kivitelezés mellett 8 építőanyag és barkácsáruházat működtetünk, valamint ingatlan-beruházási, -forgalmazási, -eladási, -kezelési tevékenységgel és építőipari gyártással foglalkozunk.

Tulajdonosként EPS hőszigetelő anyag gyárat, alumínium nyílászárókat és függönyfalakat, acél szerkezeteket és asztalosipari termékeket, bútorokat, homlokzati és belső ajtókat, ablakokat készítő gyáregységeket működtetünk, valamint a vállalkozásunk tagja és résztulajdonosa az újHÁZ Centrum országos építőanyag beszerző és értékesítő hálózatnak.

2014-ben Makón megépítettük négy csillagos szállodánkat a Grand Hotel Gloriust, melyet azóta is üzemeltetünk.

„Az Év Vállakozója díjat” minden esetben a vállalkozás területén elért kiemelkedő eredmények és közéleti tevékenység elismeréséül ítélnek meg. „Nagy öröm és megtiszteltetés ilyen rangos elismerésben részesülni. Megerősítést ad abban, hogy jó úton járunk.

Természetesen ez nem csak egy ember érdeme, hanem egy kiváló CSAPAT munkája van mögötte…” – mondta Bodrogi Ferenc a Bodrogi Bau Kft tulajdonosa, és ügyvezető igazgatója

Ezúton gratulálunk a teljes cégcsoport nevében és kívánunk újabb ennyire eredményes 30 évet!

Search engine powered by ElasticSuite