Bevezető ár

Fiskars IsoCore Bontószerszám - M

Nincs raktáron
SKU
BB-0324791
17 790 Ft

Kiválóan alkalmas különféle bontási feladatokhoz. Ez a robusztus és nagy teljesítményű feszítővas rúd a szabadalmaztatott IsoCore ™ rezgéscsillapító rendszerrel rendelkezik, amely akár 70%-kal csökkenti az ütéseket és a rezgéseket. Ideális eszköz lemezek hajlításához és kiegyenesítéséhez, bontáshoz, zúzáshoz, véséshez, csempék lefeszítéséhez, valamint szögek kihúzásához, még szűk helyeken is. Az ütőfelülettel a feszítővas jól pozicionálható, miközben a bontó él maximalizálja az ütőerőt.

Szabadalmaztatott, ágazatvezető IsoCore™ regzéscsillapító rendszer elnyeli az ütést és a rezgést, csökkentve az eszköz által okozott ütés nagyságát, ugyanakkor a kétrétegű markolat elnyeli az esetlegesen fellépő rezgéseket. Markolatkialakításnak köszönhetően biztonságosan és kényelmesen illeszkedik a kézbe. A markolattextúra javítja a tapadást, miközben csökkenti a hólyagok számát. 

  • IsoCore™ rezgéscsillapító rendszer olyan szigetelő gallérral rendelkezik, amely akár 70%-kal kevesebb ütést és rezgést továbbít a fa markolatokhoz képest, csökkentve az eszköz által okozott ütés nagyságát
  • Lemezhajlító és -egyenesítő lemezek újrahasznosításához és egyenesítéséhez
  • SoftGrip™ markolata jobb fogást tesz lehetővé
  • Markolatkialakításának köszönhetően szilárdan kézben tudja tartja a szerszámot lengés közben
  • Véső és feszítővas rész: megkönnyíti a csempék eltávolítását
  • A speciális bontó él maximalizálja az ütőerőt
  • A karommal könnyen kihúzhatóak a szögek
Tulajdonságok
EAN 6411501701381
Termékkategória bontószerszám
Szélesség 150 mm
Hosszúság 462 mm
Magasság 32 mm
Nettó tömeg (kg) 1.3 kg
Gyártó Fiskars
Írja meg a saját véleményét
Fiskars IsoCore Bontószerszám - M