Kerti gépek

Kínálatunkban megtalálja azokat az alapvető kerti gépeket, melyek segítségével a kert fenntartása nem csupán időtakarékosabbá, de jóval egyszerűbbé is válhat.

Megtekintés mint

1-24 a(z) 259 elemből

yt-828356.jpg
YATO Akkus fűnyíró olló 18 V (akksi és töltő nélkül) - YT-828356
16 590 Ft
Összehasonlít
yt-82830.jpg
YATO Akkus fűkasza 18 V (1 x 2,0 Ah akku + töltő) - YT-82830
42 390 Ft
Összehasonlít
06008d1000.jpg
BOSCH Akkus fűkasza GFR 18V-23 kés + damilfej (akku és töltő nélkül) - 06008D1000
111 090 Ft
Összehasonlít
06008c8000.jpg
BOSCH BITURBO Dupla akkus fémházas fűnyíró GRA 18V2-46 (akku és töltő nélkül) - 06008C8000
175 890 Ft
Összehasonlít
Page
oldalanként

Kerti gépek

Kertünk gondozása rendkívül hálás feladat, ugyanakkor egy sor rendszeres teendővel jár, amelyek a megfelelő eszközök híján rengeteg időt és energiát igényelhetnek tőlünk. Kínálatunkban olyan alapvető kerti gépeket talál, amelyek segítségével a kertek fenntartása nem csupán időtakarékosabbá, de jóval egyszerűbbé is válhat.

Milyen gépekkel tehetjük egyszerűbbé a kertünk gondozását?

Egy dús, egészséges gyeptakaró már önmagában a kertünk éke lehet, a szemet gyönyörködtető látvány elérése és fenntartása viszont folyamatos gondoskodást igényel tőlünk. A gyepgondozás alapvető feladata a fűnyírás, amelyet ajánlott évszaktól függően akár heti rendszerességgel elvégezni, hogy sűrű és erős gyeppel büszkélkedhessünk, így érdemes kellő figyelmet fordítani a megfelelő fűnyíró kiválasztására.

 

Egy jó teljesítményű géppel sokat tehetünk a gyepünk egészségéért, ugyanis a kellő fordulatszám gondoskodik arról, hogy a fűnyírás során a fűszálak épek maradjanak és megfelelő ütemben tudjanak növekedni. Minden esetben javasolt gyűjtőkosárral felszerelt fűnyíró gépet választanunk, amellyel plusz idő- és energiaráfordítás nélkül biztosíthatjuk, hogy a gyepünk elegendő levegőhöz és napfényhez jut majd a fűnyírást követően is.

 

Tavasszal és ősszel igazán jó szolgálatot tehet egy gyepszellőztető, amely a talaj lazításával és a gyökérzet megvagdosásával segít dúsabbá tenni a pázsitunkat. Kisebb kertekhez elsősorban elektromos gyepszellőztetőt ajánlunk, ugyanis ezek a típusok csendesebb és környezetbarátabb megoldást is jelentenek a benzinmotoros gépekhez képest amellett, hogy a kisebb súlyuk és méretük miatt könnyebben kezelhetők és tárolhatók.

 

Az egészséges gyeptakaró mellett a különböző virágok, dísznövények és gyümölcsfák képesek leginkább meghatározni a kertünk összképét, így érdemes kellő figyelmet fordítanunk ezek rendszeres gondozására is. Ennek egyik alapvető eleme a metszés, amellyel alakítani és fiatalítani tudjuk ezeket a növényeket. A metszés során lehulló ágak feldolgozására ajánlott beszereznünk egy ágaprítót, ugyanis ezzel a kerti géppel villámgyorsan készíthetünk komposztot a zúzott anyagokból, így könnyen hozzájárulhatunk kertünk szépségének a fenntartásához.

 

A gyors és egyszerű kertgondozáshoz válassza az online kínálatunkban szereplő minőségi kerti gépeket, amelyeket akár már a következő munkanapon kiszállítjuk Önnek az ország bármely pontjára, hogy minél előbb, gondtalanul élvezhesse a kert szépségét!

Search engine powered by ElasticSuite