Öntözéstechnika

A locsolók és automata öntözőrendszerek használatával időt spórolhatunk, illetve alapvető feltételei a szép gyepnek, virágoskertnek és veteményesnek.

Megtekintés mint

1-24 a(z) 228 elemből

vienna-antik-zold
VIENNA falikút vödörtartóval antikolt zöld
80 890 Ft
Összehasonlít
vienna-antik-bronz
VIENNA falikút vödörtartóval antikolt bronz
80 890 Ft
Összehasonlít
vienna-antik-ezust
VIENNA falikút vödörtartóval antikolt ezüst
80 890 Ft
Összehasonlít
vienna-antik-arany
VIENNA falikút vödörtartóval antikolt arany
80 890 Ft
Összehasonlít
vienna-muko
VIENNA falikút vödörtartóval sárga műkő
80 890 Ft
Összehasonlít
Page
oldalanként

Öntözéstechnika, locsolók

Akár a csodaszép zöld gyepről, akár a veteményesről, vagy a virágoskertről van szó, egy professzionálisan megtervezett és összerakott öntözéstechnikai rendszer nagyban megkönnyíti a dolgunkat, és sok fáradtságtól megkímél minket. A webshopban elérhető öntözéstechnikai kiegészítők, locsolók, tömlőkocsik, csatlakozók, szórófejek és egyéb tartozékok lehetővé teszik locsolórendszerünk kiépítését és hosszú távú müködtetését.

A megfelelő öntözéstechnikával időt és pénzt spórolunk

Az automata öntözés hatékony, hiszen Egy helyesen megtervezett és szakértelemmel telepített automata öntözőrendszer mindent a legoptimálisabb módon végez. Nem pazarolja a vizet, érzékeli, ha volt csapadék, és a megfelelő intenzitással dolgozik. Aki szép gyepről, virágokról vagy veteményekről álmodik, annak ajánlott elgondolkodni, hogy a slagot vagy egyszerű locsolót kicsit hatékonyabb technikára cserélje.

 

Az automata öntözőrendszerek működése nem igényel felügyeletet, hiszen a vezérlője a beprogramozott időszakban elindítja és végrehajtja az öntözést.

Az automata locsolórendszerek kiépítésével időt és pénzt takaríthatunk meg, mert a vízhasznosulás is a legoptimálisabb lesz. Ezeket a rendszereket általában a hajnali, kora reggeli órákra időzítik, amikor még kicsi a párolgási veszteség, nem tűz a nap és a gombakártevők terjedésének kockázata is alacsonyabb.

Egy ilyen rendszerrel hosszú évekig nem lesz gondunk, és persze időt sem kell szánni a locsolásra.

 

Az is igaz, hogy vannak, akiknek a kertápolási munkálatok közül kikapcsolódást jelent a locsolók használata, a saját kezű öntözés. Ők is mindent megtalálnak kínálatunkban, legyen az öntözőfej, esőztető, lapostömlő szett, csatlakozók, szelepek, szivattyúk vagy vödrök.

 

Praktikus tanácsok locsoláshoz:

  • A legjobb időpont a reggeli locsolás, akkor is, ha manuálisan végezzük. Az esti locsolás és a növényeken maradó nedvesség gombásodást okozhat. Ha a nap elején locsolunk, kevesebb víz párolog el, szélcsend van és a növények felvértezik magukat az esetleges melegre napközben.
  • A környezettudatosság jegyében locsoljunk, öntözzünk esővízzel! Ehhez egy szűrős esővízgyűjtő tartály felszerelése a megoldás.
  • A víz elpárolgásának megakadályozására használjunk mulcsot a talaj takarására. A növények tövébe pedig egyszerű házi készítésű csepegtetőket rakhatunk, így egyenletes lesz a vízellátás.

 

Válasszon a újHÁZ Bodrogi online kínálatából öntözéstechnikai eszközöket, kiegészítőket, és kérdés esetén kérje szakembereink tanácsát!

Search engine powered by ElasticSuite