Festőszerszámok, kiegészítők

A festőkészletben található festőszerszámok és kiegészítők még egy laikus munkáját is nagyban meg tudják könnyíteni, így a festés igazi kreatív élmény lesz.

Megtekintés mint

25-48 a(z) 224 elemből

Page
oldalanként

Kapcsolódó cikkek:

Festőszerszámok, festőkészlet

A festéshez szükség van kiváló minőségű kiegészítőkre, festő szerszámokra, melyekkel akár saját magunk is belevághatunk a szobafestésbe. Az ecsetek, festőhengerek, spatulyák, keverők és takarófóliák elengedhetetlen kiegészítői a festésnek. Kínálatunkban mindent megtalál, amire szüksége lehet a munkálatokhoz!

A festőkészlet sosem lehet elég teljes

Manapság egyre többen vágnak bele, hogy önállóan fessék ki a szobát vagy akármelyik más helyiséget, esetleg kijavítsák a keletkezett hibákat a falon, netán a gyerek miatt szükséges a lemosható festékkel újra dizájnolni a lakást. A festés lelke kétségkívül a jó minőségű festék, de emellett rengeteg kiegészítőre lehet szükség, hogy a munkálatok a lehető legprecízebben és legtisztábban történjenek.

Mit tartalmazzon a festőkészlet?

A különböző fejvastagságú ecsetek nélkülözhetetlenek, hogy pontos, kifinomult munkát végezzünk. Az élek festésére, a különböző színek találkozásánál lévő felületekhez, az apró mintákhoz a legvékonyabb ecsetekre lesz szükség, míg a nagy felületeken már a hengerekkel is szépen boldogulunk.

 

Mindezek előtt persze nem árt a padlót és a bútorokat lefedni takarófóliával, a kapcsolókat, ajtófélfát, ablakkeretet, vezetékeket pedig bevonni lehúzható ragasztócsíkkal.

 

A jó minőségű festékekkel könnyű dolgozni, alig fröcskölnek, szépen fednek, ennek ellenére elengedhetetlen a festékes vödör vagy edény és a csepegtetőrács használata.

A hengerek feje leszerelhető és bármilyen nyélre illeszthető, így a plafon festésénél éljünk a teleszkópos nyél lehetőségével.

Válasszon a újHÁZ Bodrogi online kínálatából komplett festőkészletet, vagy bármilyen hiányzó darabot, hiszen egy jól megtervezett szerszámkészlet nagyban megkönnyíti majd a festési munkálatokat!

Search engine powered by ElasticSuite