SZERSZÁM

Megtekintés mint

1-24 a(z) 4450 elemből

ESAB Eco-Arc II Hegesztő fejpajzs 60x 110(700000760)
ESAB Eco-Arc II Hegesztő fejpajzs 60x 110(700000760)
5 490 Ft
Összehasonlít
Fafaragókés, dupla élű, bőr tokkal MORAKNIV 162 (S)
MORAKNIV 162 (S) fafaragókés, dupla élű, bőr tokkal - M-13388
15 090 Ft
Összehasonlít
Page
oldalanként

Szerszám

A szerszámok nélkülözhetetlen tartozékai egy háztartás környezetének, hiszen  számos normál hétköznapi teendőnket végezzük el velük, legyen szó szerelésről, barkácsolásról, kertészkedésről, felújításról, javítási munkálatokról vagy a bútoraink körüli teendőkről.

 

A szerszám a különböző anyagok és munkadarabok megmunkálására szolgáló eszköz, mely mechanikai előnyt jelent használója számára, hiszen növeli az ember fizikai képességét, vagy olyan munkálatot tesz lehetővé, amit az ember önmaga nem tudna csak úgy elvégezni. A legtöbb szerszám vagy kézi vagy egyszerű gépi, tehát elektromos, akkumulátoros gép.

 

A szerszámok kínálata

A szerszámok az anyag megmunkálására szolgálnak, vagyis vágásra, fűrészelésre, gyalulásra, fúrásra, csiszolásra, csavarozásra, de vehetünk velük méretet vagy jelölésre is alkalmazhatjuk őket. A szerszámokat ezek alapján jó pár csoportra oszthatjuk, elsődleges szempontjuk, a funkcionalitás alapján.

 

A szerszámok csoportosítása

Kínálatunkban megtalálja a legkorszerűbb és leghatékonyabb kézi szerszámokat, szerszámgépeket, elektromos szerszám berendezéseket, illetve azok tartozékait, energiaforrásait.

 

A kéziszerszámok legismertebb fajtái a csavarhúzók, csavarkulcsok, ütőszerszámok, fogók, reszelők,  és különböző kisgépek.

A mérőszerszámok közé tartoznak a tolómérők, mérőszalagok és mérőlécek, vízmértékek, lézeres mérőeszközök.

A forgácsoló eszközök olyan szerszámok, melyek fűrészelést, marást, esztergálást tesznek lehetővé.

A csiszoló szerszámok, hegesztő szerszámok és rögzítéstechnikai eszközök szintén fontosak a különböző ipari munkálatoknál.

Az úgynevezett multitool vagyis multifunkciós szerszámok pedig olyan kisipari gépek, melyek a “svájci bicska” elvén alapulnak, vagyis számtalan eszközként funkcionálhatnak egyszerre. A több fajta szóló szerszám tudását egyesítő multitool szerszámok jó szolgálatot tesznek a különböző felújítási vagy javítási munkálatoknál.

 

 

 

Legyen szó autó- vagy kerékpár szerelésről, kertészkedésről, kertépítésről, asztalos munkákról, bútor szerelésről, fúrásról-faragásról, víz- vagy villanyszerelési munkákról,  az újHáz Bodrogi online kínálatában számos szerszám közül választhat

Search engine powered by ElasticSuite