Gépi szerszám tartozékok

Megtekintés mint

1-24 a(z) 2552 elemből

Metabo Fúró SDS Plus classic 6,0x160mm
Metabo Fúró SDS Plus classic 6,0x160mm
Akciós ár 409 Ft Normál ár 599 Ft
Metabo Fúró SDS Plus classic 10,0x260mm
Metabo Fúró SDS Plus classic 10,0x260mm
Akciós ár 789 Ft Normál ár 899 Ft
Metabo Betonfúró SDS-Plus Pro4 6x210mm
Metabo Betonfúró SDS-Plus Pro4 6x210mm
Akciós ár 1 579 Ft Normál ár 1 899 Ft
Metabo Fúró SDS Plus classic 14,0x310mm
Metabo Fúró SDS Plus classic 14,0x310mm
Akciós ár 1 569 Ft Normál ár 2 189 Ft
Page
oldalanként

Gépi szerszám tartozékok

Legyen szó hobbi barkácsolásról, otthon felújításról vagy szakszerű munkavégzésről, a megfelelő tartozékok hiányában gyakran akadályokba ütközhetünk, amelyek így jelentős kihatással lehetnek a projekt időtartamára valamint a minőségbeli elvárásokra is. A gépek kiválasztása után tehát a legfontosabb, hogy megtaláljuk azokat szerszám tartozékokat, amivel a leghatékonyabban tudunk dolgozni és amivel nem kell kompromisszumokat kötnünk.

Első osztályú tartozékok kiválasztása

A legtöbb barkácsolási projekthez szükség van valamilyen munkagépre, illetve az ahhoz tartozó megfelelő anyagból készített szerszám tartozékra is. Ilyen lehet például a sarokcsiszolókhoz a forgótárcsa, fúrógépekhez a fúrófejek, fúrószárak, de ide tartoznak a különböző körfűrészek cserélhető pengéi, a csiszológépek csiszoló fejei vagy akár egy csavarbehajtó külső akkumulátorai is.

A szerszámgép tartozékok vásárlása általában az egyik legjobban megtérülő befektetés, ha barkácsról van szó, azonban korántsem mindegy, hogy milyen minőségű terméket választunk.

A fenntartható és zökkenőmentes munkavégzéshez fontos, hogy a tartozékok anyagfáradás és kopás nélkül állják a sarat, valamint lényeges, hogy a feldolgozandó anyagnak megfelelően válasszunk kiegészítőket. Amíg például egy beton vágáshoz elengedhetetlen a gyémánt fej, egy rozsdamentes acél, vagy fém megmunkálásához merőben eltérő anyagokra lesz szükség. Emellett fontos szempont lehet az eszköz megfelelő vastagságának, mélységének és átmérőjének meghatározása is az adott munkafolyamathoz.

Szerszámgép kiegészítők széles választéka

Áruházunkban a legkülönfélébb gépi tartozékokat is megtalálja legyen szó fúrásról, csiszolásról, fűrészelésről vagy vágásról.

A legkedveltebb gépi szerszám tartozékok kínálatunkban:

  • Fúrószárak, kiegészítők
  • Csiszolófejek, tárcsák, korongok (gyémántkorongok, gyémántfúrók, körfűrészlapok, szúrófűrészlapok)
  • Fűrészlánc 
  • Akkumulátorok
  • Tokmányok
  • Csiszolólapok
  • Markókések
  • Multiszerszám tartozékok
  • Egyéb kiegészítők

A kopott eszközöket javasolt cserélni!

Az évek során elhasználódott, nem megfelelően karbantartott vagy gyári hibás szerszám tartozékok komoly veszélyt jelenthetnek a felhasználó számára, hiszen egy-egy ilyen elöregedett, kopott alkatrész akár a gép túlmelegdéséhez, meghibásodásához vezethet, rosszabb esetben akár a felhasználó testi épsége is veszélybe kerülhet. A gépek tartozékain tehát nem érdemes spórolni, hiszen a kopott anyagok nem tudják ugyanazt a minőséget produkálni, mint azt korábban megszoktuk. Éppen ezért a hibás tartozékokat javasolt mielőbb cserélni, és csak minőségi, karbantartott anyagokkal dolgozni.

Az újHáz Centrum Bodrogi online kínálatában számos gépi szerszám tartozék közül választhat, ha cserére lenne szüksége vagy bővítené készletét, szakembereink pedig mindig készséggel állnak rendelkezésére. Ha további praktikákról, érdekességekről olvasna a témában, akkor pedig nagyszerű szakmai tartalmak érhetők el blogunkon!