Szerszámgépek

Megtekintés mint

1-24 a(z) 66 elemből

Page
oldalanként

Szerszámgépek

A szerszámgépek ott vannak a ház körüli teendőknél, az építkezésnél és az iparban is. Számos fajtájukat ismerjük, hiszen az élet minden területén segítséget nyújthatnak, hogy gyorsan, hatékonyan és könnyedén munkálhassunk meg bármilyen anyagot. A jó minőségű, garanciális, nagy teljesítményű szerszámgépek elengedhetetlenek a környezetünkben, mivel kiváltják az emberi erőt, ugyanakkor kézi irányíthatóságuk rengeteg praktikus funkciót és kreatív szabadságot ad, legyen szó kertről, barkácsolásról, asztalos munkákról vagy építkezésről.

Szerszámgépek a ház körül

A szerszámgépek motorral hajtott, általában kézzel könnyen irányítható gépek, melyek kiváltják az emberi erőt. Leginkább fémalkatrészek forgácsolással történő megmunkálására használatosak, de minden gépi hajtású megmunkáló eszköz lehet szerszámgép, ami forgácsolással vagy forgácsolás nélküli eljárással fémből, műanyagból, fából, kőből alakítja ki a kívánt formát, méretet, darabot.

Legyen szó barkácsolásról, kerti munkákról, föld megmunkálásról, építkezésről, alakításról, ipari munkákról, a kézi szerszámgépekkel gyors és könnyű a munka, így érdemes otthonunkba beszerezni azokat a fajtákat, melyek a ház vagy nyaraló körüli teendőkben hasznunkra lesznek!

Forgácsoló szerszámgépek

Forgács nélküli megmunkálógépek

  • Kovácsológépek
  • Hideg és meleg prések
  • Hajlítógépek
  • Kivágógépek

A legmodernebb, nagy teljesítményű szerszámgépek a CNC gépek, melyeknél a szerszámcserét és a darabok mozgatását is automatizált számítógép irányít. Ezekkel ipari üzemekben találkozunk, míg a kézi szerszámgépeket otthoni használatra fejlesztették, és a férfiak imádják használni őket.

Kézi szerszámgép választékunkat itt találja.

Minden gép karbantartást igényel

Csakúgy, mint a kézi szerszámoknál, a szerszámgépek esetén is a rendszeres ellenőrzés, karbantartás, javítás keimelten fontos. Nemcsak a selejtes munkadarabok készítésének elkerülése érdekében, hanem mert egy hibásan működő szerszámgéppel lassabb a munka, balesetveszélyes, tönkreteheti az elektromos vezetékeket, és selejtek keletkeznek, vagyis jelentősen megnőhetnek költségeink. Kínálatunkban kiváló minőségű otthoni szerszámgépeket talál, melyekre garancia van és a munkavégzés hatékony lesz velük.

Az újHáz Bodrogi online kínálatában megtalálja a legmodernebb szerszámgépeket; kompresszorokat, gyalukat, marókat, darabolókat, lemezvágókat, keverőgépeket, sarokcsiszolókat. Ha szívesen olvasna további praktikákról, érdekességekről építőipari témában, akkor keresse fel blogunkat!