KERT

Megtekintés mint

1-24 a(z) 1604 elemből

https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800570.jpg
BOSCH Tartalék tekercs 6 m UniversalGrassCut szegélyvágókhoz
4 690 Ft
Összehasonlít
https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800569.jpg
BOSCH Tartalék tekercs 4 m EasyGrassCut szegélyvágókhoz
3 990 Ft
Összehasonlít
https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800462.jpg
BOSCH Csereszál 24 m szegélyvágókhoz
6 090 Ft
Összehasonlít
https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800431.jpg
BOSCH Extra erős szál, 37 cm AFS 23-37 szegélyvágóhoz
10 690 Ft
Összehasonlít
https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800371.jpg
BOSCH Durablade 23 cm pótkések 5 db
3 590 Ft
Összehasonlít
https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800351.jpg
BOSCH Tartalék tekercs 6 m vágószállal
4 290 Ft
Összehasonlít
https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800340.jpg
BOSCH Tartalék kés, 32 cm Rotak 32/320/32 Ergoflex fűnyírókhoz
8 890 Ft
Összehasonlít
https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800181.jpg
BOSCH Extra erős szál, 26 cm ART 26 Combitrim szegélyvágóhoz
3 990 Ft
Összehasonlít
https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800175.jpg
BOSCH Pro-Tap tartalék vágószáltekercs
3 990 Ft
Összehasonlít
https://phobextools.com/images/cikkkepek/nagy/F016800174.jpg
BOSCH Extra erős szál, 23 cm ART 23 Combitrim szegélyvágóhoz
3 990 Ft
Összehasonlít
Page
oldalanként

Kapcsolódó cikkek:

Kert, szabadidő

Legyen szó egy újépítésű apartmanház kis kertjéről, vagy a családi házunk hatalmas, gyeppel és lugassal tarkított kertjéről, mindenki szeret gyönyörködni, kikapcsolódni és pihenni a kertjében. A kertgondozás, karbantartás eszközei tehát összetett célokat szolgálnak: megalapozzák annak a helynek a szépségét, és hatékonyságát, ahol szabadidőnket sokféle módon eltölthetjük.

Minden napunkat bearanyozhatja a kertünk

A kertnek annyi funkciója lehet, amennyit felsorolni sem tudunk. Játszó teret biztosít a gyermekeknek, életteret a házikedvenceinknek és a kerti élőlényeknek, az évszakonként változó növények látványában mindig gyönyörködhetünk, büszkén mutogathatjuk a gondosan ápolt gyepet, nevelgethetünk fűszernövényeket, de tervezhetünk bele kerti tavat vagy sziklakertet is. A kertünkben mindig van munka, szépítgethetjük, áttervezhetjük, ápolhatjuk a növényeket, termelhetünk zöldségeket és gyümölcsöket, vagy csak kiülhetünk kávézni a kedvesünkkel. A kert tehát egyszerre munkakörnyezet, szabadidős tér és élettér.

Sokféle kert közül választhatunk 

A kert stílusa, kialakítása általában tükrözi az ott élők stílusát és egyéniségét. Van, aki a precízen ápolt gyepre esküszik, melyet gondosan tervezett öntözéstechnikával lát el. Más a telepített csobogókkal, kis patakkal kombinált japán kertet tervezteti meg, melybe különleges növényeket telepít. Sokan szeretik a természet eredeti hangulatát visszaadó lugasszerű kerteket, ahol helyet kap pár díszfa, cserjék, némi gyepfelület, egy hintaágy vagy függőágy, és ahol terasz kapcsolódik, gyönyörű térkő burkolással.

Ha gyermekeink vannak, a kert a családi szabadidő fontos színtere. Felállíthatunk ping-pong asztalt, focizhatunk a füvön, állíthatunk fel medencét, helyezhetünk ki madárodúkat és etetőket, szaladgálhatunk a kutyával, építhetünk bunkit vagy kis házat a nagy fa tetejére, amikor pedig pihenésre vágyunk, beleülünk a hintaágyba, vagy leterítünk egy családi pokrócot a pázsitra.

A kert tehát mindenkinek mást jelent, más célt és igényt szolgál, de az közös benne, hogy rengeteg élményt ad, és ahhoz, hogy maximálisan funkcionáljon, oda kell figyelnünk a karbantartására, gondozására is, amivel nem árt már a kerttervezés fázisában számolni.

Ezeknek a kerteknek ugyanis más-más az eszközigénye, a karbantartásukhoz szükséges kerti gépek sem egyformák, és másfajta rovarkártevőkkel vagy keletkező komposzttal kell számolnunk egyik vagy másik esetén. A teraszok, sziklakertek kialakításához szükségünk lehet különleges alapanyagokra, kerti burkolatokra, míg egy önfenntartó és környezettudatos kertnél elengedhetetlen, hogy kitaláljuk a komposztálás és újrahasznosítás lehetőségeit.

Szerencsére az újHáz Bodrogi kert és szabadidő kínálatában mindent megtalál, amire csak szüksége lehet, az öntözéstechnikától a kerti szerszámokon át, a komposztálásig. Szakembereink pedig mindig készséggel állnak rendelkezésére. Ha további praktikákról, érdekességekről olvasna a témában, akkor pedig nagyszerű szakmai tartalmak érhetők el blogunkon!

Search engine powered by ElasticSuite